≫ 

Alimpijević "poludeo" zbog Ane Panter: Trener Burse uputio teške reči poznatoj sutkinji u Evrokupu

Zbog toga je dobio i tehničku grešku

  • 1

Košarkaši Gran Kanarije uspeli su da slave protiv turske Burse, koju sa klupe predvodi srpski trener i nekadašnji strateg Crvene zvezde, Dušan Alimpijević. Španci su u zanimljivoj i napetoj završnici ipak došli do trijumfa koji ih je poravnao sa Valensijom na čelu tabele Grupe B u Evrokupu - 87:81.

Ipak, susret je obeležio detalj pred sam kraj utakmice kada je naš trener poludeo zbog jedne odluke sutkinje Ane Panter iz Nemačke. Ona mu nije dopustila da poništi prethodno pozvani tajmaut, pa je Alimpijević ušao u žestoku raspravu.

Nemica je sa svojim kolegom sve to slušala, pripretila je Alimpijeviću da će mu dosuditi i tehničku grešku, posle čega je srpski trener uputio i neke teške reči na srpskom jeziku. Ona je to izgleda razumela, pa mu je posle tajmauta dodelila i tehničku grešku.

Utakmicu su pored Ane Panter sudili Leandro Leskano iz Španije i Ore Haliko iz Finske.

Video: Ajbroks spreman za Zvezdin istorijski duel: Delije na istoj tribini kao i navijači Rendžersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. mart 2022 | 01:05

    Nastavak njenog sudjenja"pristrasnog sudjenja"protiv nasih reprezentacija,timova i trenera,pogotovo kada se igra protiv spanskih reprezentacija i timova...izgleda da je ULEB nasao u njoj"sudiju po zadatku"za buduca vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA