Evroliga objavila promotivni spot Fajnal-fora u Beogradu

Srbija će biti domaćin košarkaškog spektakla u maju

  • 0
Fajnal For, Beograd, Evroliga, KK Real Madrid Foto: MN Press

Beograd će ponovo biti prestonica evropske košarke. Nakon 2018. godine glavni grad Srbije ponovo će ugostiti četiri najbolje ekipe "starog kontinenta", a Evroliga je objavila i promotivni spot za Fajnal-for u kom su predstavljene znamenitosti grada.

Evroliga je u promotivni spot o Beogradu stavila glavne turističke atrakcije u prestonici Srbije, kao što su Kalemegdan, spomenik "Pobednik", Hram Svetog Save, Gardoš kula, ulica "Kneza Mihaila", Beograd na vodi, a na kraju naravno i "Štark Arena", mesto na kom će Evropa dobiti novog šampiona.

Od danas će se ovaj spot emitovati u svim prenosima evroligaških utakmica.

Beograd je dobio priliku da bude domaćin s obzirom da Berlin ne može da garantuje Evroligi određeni broj publike u dvorani, dok se srpska prestonica sjajno pokazala 2018. godine i ponovo dobila poverenje najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja.

Podsetimo da je Fajnal-for u Beogradu na programu od 19. do 21. maja, a da će se uskoro u prodaji naći ulaznice za najbitnija dva dana u evropskoj košarci.

Video: Najzanimljiviji momenti iz finalne utakmice Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA