"Utakmica koja dosta toga može da odluči": Obradović najavio derbi protiv Budućnosti

Crno-beli nisu slavili u Podgorici od sezone 2013/14

  • 5
Željko Obradović Foto: MN Press

Trener košarkasa Partizan Željko Obradović rekao je da očekuje težak meč protiv Budućnosti u derbiju 22. kola ABA lige.

Crno-beli ovaj duel dočekuju sa škorom 17-3, dok su Podgoričani na učinku od 14 pobeda i četiri poraza, uz dve utakmice manje.

- Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog tima. To je utakmica koja dosta toga može da odluči. Oni su u stanju da odigraju veoma dobro, to su pokazali u toku cele sezone. Tako su igrali i protiv nas u Beogradu, bilo je neizvesno do same završnice. Očekuje nas teška utakmica - rekao je Obradović za TV Partizan.

Kapiten Rade Zagorac ističe da će hrabrost i koncentracija biti ključni za eventualnu pobedu u Podgorici, gde su beogradski crno-beli poslednji put slavili u sezoni 2013/14.

- To je svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je rivalstvo između nas onakvo kakvo imamo sa Zvezdom, ali je veoma živopisno, uvek su kvalitetne utakmice. Budućnost je napravila dobar tim, sa dobrim trenerom. To je utakmica koja može da nam mnogo da nam donese, ali i da nam oduzme, ako ne budemo na nivou na kome želimo. Hrabrost, odlučnost i koncentracija biće potrebni za pobedu u Podgorici - rekao je Zagorac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    12. mart 2022 | 14:37

    Борба за 2 место у аба...види, ако милогорци буду 2, опет ови не играу финале аба...то је ок...играли су финале КРК...па мало ли је

  • Partizanovac

    13. mart 2022 | 06:51

    Ako čekamo Pantera i Lesora da reše utakmicu, onda je ishod poznat-poraz. Oni su ispušene muštikle koje niko nije hteo. Da li to možda Obradović hoće sa njima u neki evropski klub? Hmm....

  • Moša

    13. mart 2022 | 10:03

    Ako Obradović bude opet kukao da nema energije, borbenosti, koncentracije, to znači da je on isključivi krivac jer nezna da se suprotstavi protivničkoj taktici. Svi ga lako čitaju i dovode do nemoći i besa koji iskaljuje na igračima. Partizanu će trebati mnogo, mnogo sreće da prođe Moraču!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA