≫ 

Jokić ne može sam protiv dinosaurusa: Denver povezao i drugi poraz, Srbin saveznika nema

Mora ponovo borba

  • 4
Nikola Jokić je umalo upisao tripl-dabl i protiv Toronta Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver ponovo nisu uspeli da se izvuku, ponovo nisu uspeli da se oslone samo na Nikolu Jokiću koji je bio odličan u porazu od Toronta. Reptorsi su slavili sa 127:115 i tako u NBA noći između subote i nedelje ponovo ubacili Nagetse u razmišljanje o plej-ofu.

Najgore je to što srpski as dobro igra, a što saveznika nema. Svi su okruženi pravim kolektivom, a onaj koji je okruživao Nikolu odavno nije tu.

Povratak Majkla Portera i Džamala Mareja je nešto što se očekuje, ali do tih želja je ostalo dosta, tako da je Jokić i dalje zaključan sa ljudima koji nisu baš sposobni da idu rame uz rame sa njim,

Sa druge strane, najefikasniji igrač susreta Paskal Siakam sa 33 poena imao je pratioca u vidu Skota Barnsa sa skoro tripl-dablom učinkom 25 poena, 10 asistencija i osam skokova, a tu je bio i Kris Bučer sa 21 poenom i 13 skokova.

Denveru ponovo počinje da gori i ponovo je kompromitovao svoju plej-of poziciju.

Doduše, ima još dosta da se igra u regularnom delu sezone, ali Nagetsi imaju samo pobedu više i utakmicu manje od Minesotu koja prva ispod linije visi u plej-inu, tako da se borba ponovo oseća.

Video: Prodor Jokića i koš: Naš centar prošao kroz odbranu i poentirao u svom stilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nec

    13. mart 2022 | 11:15

    Novinari...hvala za tekst ali zar ne smatrate da je potrebno staviti statistiku čovjeka zbog koga i pišete ovaj tekst?? Ima koliko su oponenti dali koševa i sve ostalo ali Jokiceva statistika ne:)??

  • Zeljko

    13. mart 2022 | 07:52

    Jokic zvani - konj !!

  • Nenad

    13. mart 2022 | 10:43

    Kada god otvorim sportske vesti,minimum 2,3 vesti o Nikoli Jokicu,coveku koji je odbio da igra za svoju zemlju.Cime je zasluzio ovoliki publicitet!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA