≫ 

Danilo Nikolić prvi put na terenu posle operacije! Morača gromkim aplauzom pozdravila svog ratnika

Prošlo je više od šest meseci od ovog nemilog događaja

  • 0

Košarakaši Partizana i Budućnosti igraju svoj meč 22. kola Aba lige, gde je ekipa iz Podgorice domaćin u svojoj "Morači". Crno-beli imaju prednost, ali je prvu četvrtinu ovog susreta obeležio povratak Danila Nikolića na parket posle pauze od šest meseci bez košarke.

Bio je to deveti septembar kada je Nikolić završio u bolnici, nakon što je kolabirao na treningu. U prvi mah se činilo veoma loše, međutim, kako je vreme odmicalo, situacija se popravljala i kasnije je igrač podvgrnut i operaciji kod turskog stručnjaka - Zije Akara.

Posle nešto više od šest meseci, on je i zaigrao, ušao je na parket protiv Partizana, što su navijači Budućnost pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Podsetimo, Nikolić, koji ima 28 godina, igra za Budućnosti već pet godina, u koju je stigao davne 2017. iz Bilbaa. Pre Bilbaa igrao je u Megi, s kojom je osvojio i Kup Radivoja Koraća 2016. godine.

Takođe, Danilo Nikolić se može ponositi i titulom ABA lige za sezonu 2017/2018, kada je njegova Budućnost savladala Crvenu zvezdu.

Video: Trojka Danila Nikolića kojom je Budućnost presudila Partizanu u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA