≫ 

Bogdan dvocifren u trileru Atlante sa srećnim krajem, Pokuševski umalo do dabl-dabla u porazu Oklahome

Srpski igrač je odao dobar utisak, ali šta reći za njegovog saigrača Treja Janga koji je sa svojih 47 poena daleko najzaslužniji za trijumf

  • 0
Bogdan Bogdanović dobio triler protiv Indijane Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante uspeli su da savladaju Indijanu u jednoj neverovatno zanimljivoj završnici sa 131:128, a svoj doprinos uspehu Hoksa u NBA noći između nedelje i ponedeljka dao je i Bogdan Bogdanović koji je upisao dvocifren učinak.

Bogdan je sakupio 13 poena uz četiri skoka i šest asistencija, a gađao je 2/9 za tri poena, 2/3 za dva poena i 3/3 sa linije penala. Uz sve to, doprineo je i sa jednom ukradenom loptom i blokadom.

Srpski igrač je odao dobar utisak, ali šta reći za njegovog saigrača Treja Janga koji je sa svojih 47 poena daleko najzaslužniji što su Hoksi uspeli i da pobede u ovom meču.

Fantastičnih 7/10 za tri poena i perfektnih 14/14 sa slobodnih bacanja samo su dve stavke u Jangovoj dobroj predstavi.

Sa druge strane, dabl-dabl je ubeležio dojučerašnji košarkaš Sakramenta Tajris Halibarton sa 25 poena i 10 asistencija, a ispratio ga je Badi Hild sa isto toliko poena uz pet asistencija i četiri skoka.

Upravo je Hild u poslednje tri sekunde pokušao sa promašajem sa penala da omogući još jedan napad za izjednačenje, ali je uhvaćen defanzivni skok za konačnih 131:128.

Memfis gura uspešno i teško da je ko očekivao da će mu Oklahoma poremetiti parove, koliko god bila uključena činjenica da Grizlisi igraju u gostima.

Na kraju, gosti su slavili sa 125:118, a solidnu partiju pružio je Aleksej Pokuševski koji je u poraženom timu sakupio 10 poena, osam skokova i jednu asistenciju uz 4/9 za dva, 0/1 za tri i 2/2 sa penala.

Gildžius Aleksandar sa 31 i Bezli sa 29 poena nisu bili dovoljni da nadjačaju timsku igru Memfisa koji je bio predvođen Bejnom sa 21, Džekson sa 18 i Morantom 15 poena.

Video: Bogdanović na evropski način do poena: Finta, pa cik-cak korak za koš-faul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA