Jokićeva magija bez gledanja: Srbin se kandidovao za asistenciju sezone u NBA ligi

Pas za Grina kroz dvojicu oduševio je košarkašku javnost

  • 2

Da je dodao još dve asistencije, Nikola Jokić bi u pobedi Denvera nad Filadelfijom ostvario još jedan tripl-dabl! Međutim, ne verujemo da je srpskom centru nešto preterano krivo zbog toga s obzirom na to da bi jedno od pomenutih osam dodavanja moglo da bude izabrano za najbolje u sezoni!

Bila je to jednostavno Jokićeva majstorija, pas bez gledanja kroz dvojicu za Grina koji je u poslednjem minutu prvog poluvremena zakucao na dodavanje srpskog asa i smanjio rezultat na 58:53.

Filadelfija je u prvom poluvremenu imala čak 19 poena viška i finiš druge deonice je bilo ono vreme Denverovog naleta koje je, ispostaviće se kasnije, bilo ključno da se meč ne izgubi.

Jokić je, naravno, ponovo bio sjajan s obzirom na to da je imao 22 poena, 13 skokova i osam asistencija. Vodio je žestoku borbu sa Džoelom Embidom koji je imao 34 poena i devet skokova za Filu, ali i zanimljivu izjavu kada je u pitanju MVP trka sa Jokićem.

Video: Brejdi može u penziju, kvoterbek Jokić je tu: Dok se svi okrenu, asistencija preko terena već otišla

- Na vama novinarima je da vodite te razgovore i odlučite ko ima najbolju igru i ko je najbolji. Mene nije briga za to, ja samo želim da pobeđujem. Što se tiče Jokića, on je aktuelni MVP i "čudovište" je cele sezone - poručio je Embid.

U nastavku možete pogledati i najzanimljivije fotografije kada je u pitanju Jokićev i Embidov duel:

Video: Ni Embid mu ništa ne može, čak i kad sudije ne sude čist faul: Ludački koš Jokića za potvrdu pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    15. mart 2022 | 10:16

    Joel Embiid je retko realan momak ,svaka mu cast.Jokic je za niansu bolji ove sezone ali mi nebi bilo krivo i kad bi Embiid bio MVP

  • mvp

    15. mart 2022 | 18:30

    bez sampionske titule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA