≫ 

Ljulj kažnjen zbog ponašanja na meču sa Zvezdom, crveno-beli plaćaju kaznu zbog navijača

Španac kraći za 3.500 evra

  • 1
Serhio Ljulj, Sergio Llull Foto: Nikola Tomić

Košarkaš madridskog Reala Serhio Ljulj kažnjen je od strane Evrolige zbog neprimerenog ponašanja na nedavnom meču protiv Crvene zvezde!

Naime, Ljulj će morati da plati u kasu Evrolige 3.500 evra zbog "dela koje je predstavljalo nedostatak poštovanja prema sudijama." Podsetimo, Španac se žalio zbog toga što prilikom poslednjeg šuta za eventualan produžetak nije dobio faul.

Zvezda je taj duel dobila rezultatom 65:62, a crveno-beli su takođe kažnjeni sa 6.000 evra zbog nedoličnog ponašanja navijača i ubacivanja predmeta na teren.

Nakon što su ruski timovi suspendovani, odnosno njihov status zamrznut do 21. marta kada će se definitivno znati da li nastavljaju, Zvezda se probila u TOP 8 Evrolige sa 11 pobeda i 12 poraza. S druge strane, Real je drugi sa skorom 17/6.

Video: Novak Đoković peva navijačke pesme na meču Zvezde i Makabija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    15. mart 2022 | 21:21

    Folirant. Ono bacanje unazad i simuliranje je za tehničku bilo u više navrata- zaštićen kao beli medved, a non stop se nešto žali i prigovara sudijama, pa neće moći u Beogradu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA