Zvezda bez Holinsa ide na noge najboljeg timu Evrolige

Očekivanja pred meč sa Barsom izneli su Dejan Radonjić i Marko Simonović

  • 2
ostin holins Foto: MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da će duel sa Barselonom biti veoma zahtevan, te je potvrdio da Ostin Holins neće putovati sa ekipom.

Zvezda u petak od 21 sat gostuje Barseloni u 30. kolu Evrolige, a podsetimo da su crveno-beli na samoj granici TOP 8. Crveno-beli su u seriji od četiri pobede u takmičenju, trenutno imaju skor 13-15, dok su Katalonci vodeći sa učinkom od 21 pobede i šest poraza.

- Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo i uradimo stvari koje su nam bile potrebne. Nastavljamo sa utakmicama u Evroligi, igramo protiv Barselone. To je lider na tabeli i po svemu što je Barselona pokazala do sada u sezoni, najozbiljniji je kandidat za prvaka Evrope - rekao je Radonjić novinarima pred polazak na gostovanje i dodao:

- Znamo da nas čeka zahtevan meč i da moramo biti i odbrambeno i napadački spremni da odgovorimo, da budemo koncentrisani. To je atletski izuzetna ekipa, sa mnogo mogućnosti u oba pravca. Težak meč za nas, ali trudićemo se odigramo najbolje moguće u ovom trenutku. Idemo na put bez Ostina Holinsa, a svi koji su tu, daće sve do sebe da budemo konkurentni Barseloni.

Krilni košarkaš crveno-belih Marko Simonović je poručio:

- Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako. Mi smo odradili fenomenalni posao u poslednjih mesec dana, počev od Uniksa. Apsolutno treba da budemo zadovoljni time i verovatno je za očekivati i blagi pad u igru, ali nećemo ići sa belom zastavom. Idemo da odigramo maksimalno u ovom momentu. Veoma je teško, jer su svi umorni. Fizički je bila velika potrošnja, ali bez obzira na to pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA