Voriorsi baš nemaju sreće: Kari povredio ligamente stopala, neće ga biti na terenu do plej-ofa

Golden Stejt neće moći da računa na svog najboljeg igrača neko vreme

  • 1
Stefon Kari Foto: AP/Tanjug

Baš nema sreće Stef Kari. Plejmejker Golden Stejta ponovo je doživeo povredu koja će ga na duže vreme odvojiti od terena, pa Ratnici nikako ne uspevaju da spoje duže vreme sa dvojicom od svoje "spleš braće", nakon što se Klej Tompson konačno vratio na staro. 

Prema još nezvaničnim informacijama, on bi trebalo da propusti ostatak ligaškog dela sezone, što će reći da neće igrati za Voriorse na barem 12 utakmica. Golden Stejt je noćas "zaboleo" neuspeh protiv Bostona, ali sigurno ne toliko koliko povreda najveće zvezde ekipe.

Rentgen je obećavao, pokazao je da nije došlo do preloma, ali je magnetna rezonanca ipak utvrdila da je u pitanju iščašenje ligamenata stopala. Tako poznati novinar, Šams Čaranija nije želeo da predvidi datum povratka na teren, ali se spekuliše da će se u tim vratiti tek u plej-ofu.

Trener ekipe Golden Stejta je burno reagovao na bacanje Smarta, koji je faktički učestvovao u duelu pre nego što se nesrećni Kari povredio. Vikao je na njega, a bilo je tu i neumesnih reči na račun košarkaša Bostona.

Ne bi trebalo da ova povreda mnogo poremeti Golden Stejt, jer se nalazi na trećem mestu Zapada sa skorom od 47 pobeda i 23 poraza, što je čak šest više od Minesote, jedine ekipe koja bi mogla da ih sustigne, u slučaju da dođe do epskog pada forme.

Video: Danilo Nikolić je ponovo na terenu: Posle borbe za život i operacije opet igra košarku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA