≫ 

Zvezda časti navijače posle Rendžersa: 47.000 može besplatno na Marakanu za Kolubaru?

Klub je odlučio da se oduži navijačima za podršku u meču Lige Evrope

  • 3
Fudbal UEFA Liga Evrope Crvena Zvezda Glazgov Rendžers Foto: MN Press

Crvena zvezda je odlučila da za prvenstveni meč protiv Kolubare u nedelju od 18.30 omogući besplatan ulaz svim navijačima i time ih nagradi za podršku koju su pružali klubu.

- Pozivamo sve zaljubljenike u crveno-bele boje da dođu, pozdrave naš tim koji je nadigrao Rendžers na punoj Marakani i pruže podršku izabranicima Dejana Stankovića na putu osvajanja pete titule u nizu. Crveno-beli momci su po prikazanim partijama od starta sezone igrajući na tri fronta zaista zaslužili veliki vetar u leđa, koji i uvek dobijaju od strane našeg dvanaestog igrača - napomenuli su na sajtu Zvezde.

Zvezda je faktički tako omogućila da gotovo 50.000 ljudi, tačnije 47.024 navijača može besplatno da uđe na meč protiv Kolubare. Takođe, i oni koji nisu gledali meč protiv Rendžersa, mogu da kupe karte po sledećim cenama:

Sever: 300; Istok: 400; Zapad: 500; VIP Zapad: 1000; Vip 1: 200; Vip 2: 2000; VIP Galerija: 3000

Blagajne stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene samo u nedelju četiri sata pred početak meča, a karte će biti dostupne i onlajn od subote u 12 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA