≫ 

Noć kada je Atlanta klicala Bogiju: Lica navijača sve govore, Srbin ih bacio u ekstazu

Skoro sve što je šutnuo ka košu Bogdan je ubacio

  • 1
Bogdanović navijači Printskrin: YouTube/Z. Highlights

Veliku partiju odigrao je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović protekle noći u NBA ligi, istupio kao udarna napadačka pesnica u odsustvu Trea Janga i Džona Kolinsa - i potukao spektakularnog Dža Morenta i Memfis. Bogdanov svojeručni potpis stoji na ovom trijumfu tima iz Džordžije.

Srpski bek je sa 30 poena bio najbolji, najefikasniji i najprecizniji akter utakmice i prva zvezda večeri.

"Stejt Farm" Arena je klicala Bogiju i nejgovom rekordu sezone!

Bilo je uživanje gledati kako Bogdan pronalazi rešenja u napadu. Uživanje za domaće, jasno, ne i za goste. Pogodio je pet trojki iz šest šuteva, i nisu svi bili otvoreni i laki, pravio je mnogo problema odbrani Grizlija sa svakim prodorom u reket, miran je bio i sa penala (7/8) - naprosto rečeno skoro savršen.

Otud i egzaltacija publike, zadovoljstvo koje na licima navijača koje je preraslo u euforiju sa svakim novim poenom srpskog reprezentativca.

- Vau, Bogi! - sa oduševljenjem je uskliknuo jedan od navijača Atlante kojeg je kamera uhvatila baš u momentu dok je stiskao pesnice i očiju koje bi da iskoče od euforije izgovarao ime našeg košarkaša.

I ostali su bili u sličnom raspoloženju, uživali su u resitalu srpske haubice. Znali su koliko je Bogi dobar "skorer" i pre ovog meča, dočekali da vide njegovu najbolju verziju -ubitačnog šutera protiv kojeg nema odbrane.

Bogdanović je posle meča istakao doprinos saigrača.

- Velika utakmica, prošlih nekoliko nisu bile takve, ali je ovo danas bilo veliko. Igrali smo baš dobru odbranu, sa našim velikim igračima odgovorili smo na njihove gabarite i oni su mnogo doprineli. Ovo nam je bila ponajbolja utakmica ove sezone - hvalio je sve saigrače Bogdan posle meča.

- Sjajan je bio Rajt (zamenio Janga, prim.aut), svi su bili, svima se mora odati priznanje za igru večeras. Sedam vezanih pobeda imamo ovde, šta reći! Atlanta je sjajno mesto, magično, gde se magija dešava - sa osmehom oko glave se odjavio iz prenosa Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA