≫ 

Šta čovek radi sa 37 godina?! Lebron izveo jedno od najspektakularnijih zakucavanja sezone

Kralj se vratio u Klivlend i odigrao još jedan meč za pamćenje

  • 6
lebron džejms Foto: twitter/NBA

Košarkaši Lejkersa počeli su da pokazuju "znake života" posle očajnog niza rezultata u poslednje vreme, uspeli su da upišu dve pobede u poslednja tri meča i održe se u igri za doigravanje, mada tamo i ako dođu, a i to će biti vrlo komplikovan put, utisak je, neće imati šta da traže.

Protekle noći Lejkersi su bili u Klivlendu, a tamo je, zna se, Lebronova kuća i mesto gde se oseća najbolje, najlepše i najugodnije, gde po navici pruža spektakularne partije, kakve je nekada redovno pružao u dresu Kavsa.

"Kralj" je predvodio Lejkerse do pobede 131:120 sa 38 poena (prvi strelac lige) i jednim spektakularnim potezom koji je bacio u senku sve druge u mečevima koji su odigrani protekle noći. Džejms nije imao milosti prema velikom prijatelju Kevinu Lavu, saigraču iz šampionske sezone - brutalnog ga je posterizovao i zakucao kao od šale. Doslove ga je preskočio.

Podsećamo, Lebronu je 37 godina.

Pre Lebron i Kevin Lav su se siti izgrlili, zajedno su krčili put Kavsima do titule pre šest godina, ali na terenu nije bilo popusta. Lebron je bio brutalan prema krilnom centru domaćih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    22. mart 2022 | 09:44

    GOAT!!! Svi ostali neka se poredjaju kako hoce. Covek ce i u 45 godina da bude dominantan.

  • draleRS

    22. mart 2022 | 09:45

    Jordan je sa 37 osvojio titulu

  • Acko

    22. mart 2022 | 10:11

    Ako ima 37 godina ne znači da je sakat.. Svašta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA