Zajon Vilijamson kucanjem kroz noge najavio povratak? Povređeni as Pelikansa kao da je u punoj formi

Gledajući Zajonovo kucanje, može se reći da se dobro oporavlja i da skoriji povratak nije nemoguć

  • 0

Jedna od najvećih mladih NBA zvezda Zajon Vilijamson će prema poslednjim informacijama propustiti ostatak sezone zbog povrede desnog stopala zadobijene tokom leta. Rehabilitacija se odužila, mada je Vilijamson snimkom na svom Instagramu nagovestio da sve teče po planu.

To mu svakako ne smeta da i dalje pokazuje nerealne atletske sposobnosti, dok još traje rehabilitacija. Preterana kilaža na njegovu visinu i konstituciju još uvek ne utiče na njegovu bizarnu skočnost, mada je pitanje da li će to postojati u nastavku obećavajuće karijere.

Sigurno je za NBA odlično kad je Zajon na parketu, jer je prošlogodišnji ol-star magnet za gledaoce gdegod se pojavio. Ali, ostaje čekanje do njegovog ponovnog stupanja na teren.

Publika će u periodu Zajonovog odsustva i oporavka uživati u zakucavanjima koje postavlja na društvenim mrežama. Uzdanica Pelikansa je snimila brutalno zakucavanje, bacivši loptu na tablu, zatim je uhvatio u vazduhu, prebacio kroz noge u drugu ruku i snažno završio. Čini se kao da stoji u vazduhu.

Gledajući eksplozivnost, može se reći da se Zajon dobro oporavlja i da skoriji povratak nije nemoguć.

Zajonovo kucanje pogledajte u videu na početku klipa,

Video: Medison Skver Garden video moć Srbina: Bogdanov rekord sezone protiv Njujork Niksa

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA