Ljulj sasvim iskren: Zvezdin domaći teren je najteža dvorana u kojoj sam igrao

"Svi tamo stoje i zajedno pevaju", poručio je Španac

  • 8
Serhio Ljulj, Sergio Llull, Džejms Gist, James Gist Foto: Nikola Tomić

Legendarni španski košarkaš Serhio Ljulj odgovarao je na pitanja navijača na sajtu Evrolige i tom prilikom je rekao nešto što će i te kako obradovati fanove Crvene zvezde.

Naime, na pitanje da prokomentariše gde mu je najteže bilo da igra, igrač Reala je rekao:

- Najteža dvorana u kojoj sam igrao je u Beogradu, domaći teren Crvene zvezde. Svi tamo stoje i zajedno pevaju, nešto neverovatno i nešto što treba doživeti. Pored toga to su dvorane Olimpijakosa i Panatinaikosa i tu je takođe fenomenalna atmosfera, navijači stalno prave pritisak na dešavanja na terenu - rekao je Ljulj.

Podsetimo, Ljulj je nedavno bio u Beogradu sa Realom i izgubio je utakmicu od Zvezde - mada je imao šut za produžetak koji nije iskoristio. Tom prilikom crveno-beli su odigrali sjajnu odbranu, a Španac se posle žalio da je bio fauliran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    23. mart 2022 | 17:14

    A koja je najteza dvorana za igranju u kupu Milice Milse?

  • Gg

    23. mart 2022 | 19:04

    Auuuu pa kako će sad da žive franjevci, oni su najbucnija publika, doduše to sami za sebe kažu

  • taifun

    23. mart 2022 | 17:02

    Teska im konkurencija, protiv navijaca Monaka koji su coca-cola i grickalice navijači, ostali znaju i po neki balon da naduvaju.A budi ti priznat kao najnezgodniji domaćin i u igrackom i u navijačkom svetu, onda kada je Partizan harao Evroligom, dok grci nisu bojkotovali nego su punili svaki put halu da nema igla gde da padne.Ne zna Ljulj da priča o mutantu iz periferije bez ikakvog značajnog uspeha, ko njih još poštuje od onih koji ih dobro poznaju a ne laika👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA