≫ 

Marinović pred FMP: "Imaju krizu, ali su bolji, biće teška i zanimljiva utakmica"

Borac bi ovom pobedom mogao da dođe na korak od opstanka u ABA ligi

  • 0
marko marinović Foto: youtube/aba liga

Borac ispred sebe ima meč sa FMP-om, gde bi, eventualnom pobedom uspeli da dođu do sigurnog opstanka u ligi. Protivnik s druge strane se bori za plej-of, pa samim tim ni pobeda nije tako sigurna, dok će i ekipa iz Železnika pokušati svim silama da dođe do pobede, kako bi se našao među najboljih šest ekipa.

Četa Marka Marinovića ima težak ispit, skautirao ih i je, kao i svoj pređašnji meč sa Splitom, pa se nada pobedi.

- Veoma teška utakmica je iza nas. Nismo bili na odgovarajućem fizičkom i mentalnom nivou. To je, na kraju, kao rezultat imalo poraz, koji je došao u ne baš dobrom trenutku po nas. Ne možemo previše da tugujemo, jer ispred sebe imamo još pet utakmica, a svaka je za nas kao malo finale. Dobro smo analizirali razloge poraza od Splita, a zatim smo se usredsredili na meč sa FMP-om - rekao je Marinović za klupski sajt.

- FMP se nalazi u odličnoj formi. Doduše, imao je jednu malu krizu, ali je istu prevazišao, pa je vezao dve dobre utakmice. Bori se za što bolje mesto na tabeli pred plej-of. Moram priznati da je tim iz Železnika u daleko boljoj formi od nas. Zbog toga je pred nama veoma teška utakmica - zaključio je Marinović.

Video: Teška povreda Lešića: Marinović se hvatao za glavu, svi nemo gledali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA