≫ 

Loše vesti za Zvezdu, ali i za Partizan: Monako pobedio i Baskoniju, Top 8 sve bliži

Krupan korak ka četvrtfinalu Evrolige za tim Saše Obradovića

  • 2
saša obradović foto: MN Press

Košarkaši Monaka savladali su Baskoniju rezultatom 78:68 i napravili krupan korak ka Top 8 Evrolige.

Ekipa Saše Obradovića igra u neverovatnoj formi, ovo je Monaku bila 11 pobeda u 12 mečeva računajući sva takmičenja što je pravi dokaz da je srpski stručnjak ekipu totalno utegao i spremio za borbu protiv svake evroligaške ekipe.

Ključnu prednost Monako je stekao u drugoj četvrtini, na kraju koje je bilo 10 poena prednosti za tim Obradovića. U trećoj deonici prednost je rasla i na 20 poena prednosti, a na kraju je to bila rutinska pobeda.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Vil Tomas sa 16 i Dvejn Bejkon sa 14 poena, dvocifreni sa po 10 poena bili su i Alfa Dijalo i Donta Hol. Na drugoj strani najbolji su bili Džejson Grejndžer sa 16 poena i Alek Peters sa poenom manje.

Osim što ova pobeda Monaka ne odgovara Crvenoj zvezdi, jer je ekipa iz Kneževine jedan od najvećih konkurenata crveno-belima za četvrtfinale Evrolige, upravo plasman među osam najboljih Monaka ne bi odgovarao ni Partizanu, jer bi u tom slučaju crno-belima bila potrebna titula u Evrokupu kako bi se preko tog takmičenja dokopali Evrolige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    25. mart 2022 | 21:38

    Ako Partizan ne osvoji Evrokup onda nije za Evroligu. Nema leba preko pogače. Zato ne tražimo nešto od drugih ako to ne možeš postići sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA