≫ 

Jokića posetio selektor Pešić: "Kažu da smo bili dobri domaćini"

Srpski centar nije otkrivao detalje

  • 3

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić pobedio je sa svojim Denverom Oklahomu 117:113, a posle meča otkrio je novinarima da je imao zanimljivu posetu u Americi. 

Naime, srpski centar je odgovorio novinaru RTS-a na pitanje o dolasku selektora Svetislava Pešića i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća.

- Bili smo već. Bili smo na večeri, družili smo se i sve je bilo kako treba. Kažu da smo bili dobri domaćini - rekao je Jokić na konferenciji za novinare.

Zanimljivo, kada je novinar upitao Jokića da kaže nešto detaljnije, Srbina je neko sa strane pozvao i on je izašao i završio konferenciju.

Da podsetimo, Jokić je nedavno govorio za "Glas Amerike" o aktuelnoj NBA sezoni, ali i reprezentaciji, na koju, kako sam kaže, u ovom trenutku uopšte ne razmišlja.

- Ja ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe razmišljaću kad dođe.

Video: Brejdi može u penziju, kvoterbek Jokić je tu: Dok se svi okrenu, asistencija preko terena već otišla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    27. mart 2022 | 12:40

    ............"o reprezentaciji sada. Nekako pokušavam da se fokusiram na sadašnjost, a to kad dođe razmišljaću kad dođe"..........Kad to dodje bices umoran da razmisljas, ili ces biti trudan ili na hipodromu tako da............kratko i jasno.........NE TREBAS NAM.

  • Realno

    27. mart 2022 | 11:14

    Sta ce u reprezentaciji da grade tim oko Teodosica, da prosecni igraci u svojim klubovim imaju vecu minutazu. Da mu ne dodaju lopte da ne bi imao poena duplo nego oni.

  • Semajlirane_pufne

    27. mart 2022 | 15:53

    Kad bude doslo vreme da igras za reprezrntaciju ti ces da timaris konje ili ako budes igrao igraces sa 40%...takvi nam sine ne trebaju u reprezentaciju...ugledaj se malo na Bogdana pa ce ljudi malo imati malo bolje misljenje o tebi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA