≫ 

Partizan nezadovoljan suđenjem u Ljubljani: Klub uložio zvaničnu žalbu na Nikolića, Koljenšića i Peteka

Crno-beli su akcenat stavili na samu završnicu meča

  • 66
KK Partizan - KK Cedevita Olimpija, Matijas Lesor, Jaka Blažič Foto: ABA liga - KK Cedevita Olimpija - Aleš Fežver

Utakmica 24. kola ABA lige između Cedevita Olimpije i Partizana završena je pobedom domaće ekipe posle velike drame i mini-serije poena Jogija Ferela u poslednjih 90 sekundi.

Međutim, Partizan nije bio nimalo zadovoljan suđenjem Uroša Nikolića (Srbija), Miloša Koljenšića (Crna Gora) i Saša Peteka (Slovenija), toliko da je posle utakmice uložio zvaničnu žalbu sa posebnim akcentom na završnicu, prema saznanjima Mozzart Sporta.

Crno-beli nisu srećni zbog načina na koji je sudijska trojka beskonačno dugo, skoro pet minuta vraćala snimak akcije u kojoj je Alen Omić postigao poene iz ofanzivnog skoka. Ta situacija se gledala toliko, zato što niko nije mogao da proceni da li je pre toga lopta otišla u aut od table.

Na kraju je doneta odluka da se dosudi mrtva lopta uz posed za Cedevita Olimpiju. Cedevita Olimpija je pogodila preko Jogija Ferela, a Partizan nije, iako je imao nekoliko šansi za to do kraja. Crno-beli su se ovako udaljili od prvog mesta na tabeli, koje je sada samo u domenu teorije.

Pogled na statistiku kaže i da je Cedevita Olimpija izvela duplo više slobodnih bacanja od Partizana. Zmajevi su čak 26 puta stali da izvode penale, a crno-beli "samo" 14 puta.

Željkovi puleni su drugi sa skorom od 19-4, dok Cedevita Olimpija sada može da se pohvali da je oba puta dobila Partizan ove sezone u ABA ligi.

Video: Partizan ispustio pobedu u poslednjim sekundama: Luda završnica meča u Tivoliju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poy

    27. mart 2022 | 21:25

    Nezadovoljan veliki mag Zelimir, on voli samo kad mu Boltauzer sudi 20 slobodnjih bacanja u prvoj cetvrtini u svoju korist. Tad mu je lepo

  • Rajko

    27. mart 2022 | 21:28

    Ovi smesni ko bioskop. Sudije sviraju u njihovu korist a oni ulazu zalbu. To samo kod Franjevaca ima.

  • VecitiGubitnici

    27. mart 2022 | 21:25

    Ko gubi ima pravo da se ljuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA