≫ 

Minut čiste emocije: Željko sa suzama u očima ispratio film o Dudi Ivkoviću na otvaranju terena njemu u čast

Proslavljeni trener nije mogao da obuzda emocije, baš kao ni mnoge legende jugoslovenske košarke

  • 3

Večeras je pored severne tribine "Štark Arene" u čast preminulog, legendarnog srpskog trenera Dušana Dude Ivkovića otvoren teren koji će nositi ime upravo po njemu. Sve je poteklo kao ideja kompanije Mozzart u okviru akcije "Sto terena za jednu igru", a svečanost su upriličile brojne legende srpske i jugoslovenske košarke.

Među okupljenima su se našli Željko Obradović, Željko Rebrača, Marko Kešelj, Zlatko Bolić, Predrag Danilović, Nenad Krstić, legende KK Radnički sa Crvenog Krsta, brat Dušana Ivkovića, a tu su bili i mnogobrojni igrači sadašnji i bivši crno-belih - Kevin Panter, Tristan Vukčević, Zek Ledej, Dušan Miletić, Novica Veličković...

Svečanosti je prisustvovao i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, dok je iz sveta politike, tu bio predsednik Narodne skupštine, Ivica Dačić.

Prilikom same ceremonije otvaranja pušten je poseban film koji je služio kao prisećanje na sve što je pokojni Duda Ivković uradio tokom karijere. Bilo je tu mnogih slavnih i posebnih momenata, zbog kojih su nekima u publici proradile i emocije.

Posebno je emotivno sve doživeo aktuelni trener Partizana i kum Dušana Ivkovića, Željko Obradović koji je sa suzama u očima ispratio dobar deo filma. Ni predsednik Košarkaškog saveza, Predrag Danilović, kao ni legendarni Željko Rebrača nisu mogli da sakriju suze sa lica.

Uostalom, slika govori više od reči. Pogledajte kako je sve izgledalo na Novom Beogradu u videu na početku teksta.

Video: Kucanje, pa Žocovo driblanje: Obradovića nije zadivio sjajan potez Tristana Vukčevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA