Mega nastavila agoniju u Dalmaciji, Split preživeo slobodno bacanje i neverovatan triler u poslednjoj sekundi

Split je sada na 6-17 i biće pravo iznenađenje ukoliko Krka, koja je fenjeraš, uspe do kraja prvog dela takmičenja da se spase i sa svojih 4-18 sustigne Dalmatince

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Mega Foto: MN Press

Košarkaši Mege povezali su i sedmi poraz u nizu, te u 24. kolu ABA lige položili oružje na gostovanju Splitu 81:80 koji je sada na korak od spasenja abaligaškog statusa.

Kakva završnica je viđena u Dalmaciji! Mega je imala priliku da se vrati iz mrtvih i zicer da odvede priču u produžetke, ali se to nije dogodilo.

Split je, sa druge strane, preko Perkovića trojkom otišao na pet poena plusa, da bi Simanić na sedam sekundi do kraja vratio na samo -2.

Domaćin se ponovo odvojio na +4 i činilo se da nema Mega više nikakvih šansi, ali je Jović pogodio za tri poena uz faul u poslednjoj sekundi.

Čitava hala je pokušala da omete košarkaša gostiju i pošlo joj je za rukom, jer je Jović promašio slobodno bacanje za izjednačenje i tako propustio poslednju priliku da svojoj ekipi izbori produžetak.

Split je sada na 6-17 i biće pravo iznenađenje ukoliko Krka, koja je fenjeraš, uspe do kraja prvog dela takmičenja da se spase i sa svojih 4-18 sustigne Dalmatince.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA