≫ 

Radonjić pred Zvezdino poslednje gostovanje u Evroligi: "Da popravimo utisak"

Crveno-beli su porazom od Bajerna izgubili šanse da se plasiraju u plej-of

  • 53
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju još dva evroligaška meča za ovu sezonu, u gostima sa Žalgrisom (nedelja, 18), i kod kuće, za kraj, sa prvakom Evrope Anadolu Efesom. U oba meča Radonjićev tim će igrati, nažalost, samo za prestiž, jer je brod koji vodi u Top 8 fazu otplovio u Minhenu sa porazom od Bajerna.

Sada, rasterećeni tog pritiska, crveno-belima preostaje da poprave utisak i da se oproste od elite onako kako bi to valjalo.

- Želimo na prvom mestu da odigramo bolju utakmicu nego prethodnu, sa više energije. Čeka nas ekipa koja igra dobro na svom terenu, koja je zabeležila neke velike pobede na svom parketu i u prepoznatljivom ambijentu uz veliku i brojnu podršku svojih navijača. I ovaj meč igramo bez Holinsa, Lazića i Cirbesa. Period do utakmice iskoristićemo da se osvežimo i pripremimo za Žalgiris - rekao je trener Crvene zvezde.

Dejan Davidovac ističe da je gostovanje prvaku Litvanije uvek veliki izazov.

- Nikada u bilo kojim okolnostima meč u Kaunasu nije lak. Jedan od pravih domaćih terena, Žalgiris ima bučnu i brojnu podršku gde god da se nalaze na tabeli i u kakvoj god da su formi. Nakon Minhena nemamo zaista mnogo vremena za pripremu ovog meča, ali moramo da odigramo mnogo bolje nego u petak i to je uz veću energiju nešto što je osnovni cilj. Bez obzira na položaj na tabeli svaka utakmica u Evroligi ima svoju vrednost i želimo da u dobrom ritmu odigramo mečeve u Kaunasu i u Beogradu protiv Efesa na kraju ove sezone Evrolige - rekao je Davidovac.

Video: Šou Ledeja u Pioniru: Amerikanac izveo spektakularno zakucavanje uz okret od 360 stepeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    2. april 2022 | 22:20

    Prevarant kalsican.koji Ima srece mnogo vise nego znanja.njegova kosarka je presmesna.jurnjava tuca...I sut do neiznemoglosti...za sve godine u Zvezdi nije imao ni jednu akviju ....95%neizvesnih meceva je izgubio...

  • Gagi

    2. april 2022 | 23:12

    Idi ti i ne vraćaj se više,da Bog do nisi ni dolazio...nikakva igra,rezlutati katostrofa,izbace Ruse i nisi u stanju da udjes u Top 8,Bajern i Monako ispred nas.Strašno i bruka...idi,samo putuj..

  • Gile

    2. april 2022 | 23:10

    Nadam se da se nećeš vraćati u Beograd jer ti neće biti prijatno , još ti niko nije javio da te niko ne želi !!! Bruko !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA