≫ 

Bogdan slavio i gledao 55 poena Durenta, "nevidljivi" Bjelica sa Voriorsima prekinuo niz poraza

Srpski košarkaši nisu imali sovje veče

  • 1
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlanta Houksa pobedili su na gostovanju Bruklin Netse 122:115 u meču NBA lige odigranom u noći između subote i nedelje u kojem srpski košarkaš Bogdan Boggdanović nije imao uničak koji se od njega očekuje. 

Netsi su bili bolji i imali rezultat samo tokoom prve deonice, a onda je Atlanta zaigrala kao u transu i, najviše zahvaljujući raspoloženom Tre Jangu, došla do dvocifrene prednosti 65:50. Tim iz Bruklina uspeo je u nastavku samo da ublaži poraz, ali ne i da preokrene rezultat.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 24 minuta, ali nije uspevao da uhvati prepoznaltjiv ritam. Tako je za 2 šutirao 3/9, a nije ubacio niti jednu trojkku iz 6 pokušaja, što je za njega potpuno neverovatno. Na kraju, Bogi je meč završio sa 8 poena, 1 skokom, 2 asistencije i dve ukradene lopte.

Osim Bogdana, u pobedničkom timu, najbolji pojedinac je bio Tre Jang sa 36 poena i 10 asistencija, a pratili su ga Hanter i Galinari sa 15. Sa druge strane, Kevin Durent je postigoa neverovatnih 55 poena, a pratio ga je Irving sa 31.

U ostalim mečevima, Voriorsi su, bez povređenog Stefa Karija, prekinuli niz od 4 uzastopna poraza, a najbolji pojedinac na meču bio je Klej Tompson koji je postigao 36 poena. Podršku je imao u Džordanu Polu koji je ubacio 31, dok je Vigins imao 17. Sa druge strane, po 26 poena su imali Konli i Donovan Mičel, a Bojan Bogdanović je postigao 17 poena.

NBA Rezultati: 

Bruklin - Atlanta 115:122

Majami - Čikago 127:109

Juta - Golden Stejt Voriors 107:111

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    3. april 2022 | 10:20

    Ma dobro imaće drugi put sovje veče i bolji uničak, bez brige 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA