≫ 

Luka Mitrović se pobunio: "A šta ćemo sa zastavom NATO među navijačima Žalgirisa?"

Zvezda na početku meča nije držala zastavu Ukrajine, što je provociralo Litvance da upute i mnogobrojne uvrede ka košarkašima iz Beograda

  • 26
Luka Mitrović Foto: MN Press

Mnogo turbulencija i nervoze doneo nam je meč u Litvaniji između Zvezde i Žalgirisa. I to ne samo na terenu, nego i na tribinama. Nakon što košarkaši iz Beograda nisu želeli da nose zastavu Ukrajine sa porukom mira, usledile su provokacije Litvanaca.

Navijači iz Kaunasa su uzvikivali razne pogrdne parole prema Srbima, prozivali su ih na sve moguće načine, a vrhunac se desio kada su u publici namerno istakli zastavu NATO pakta.

Policija nije reagovala i zahtevala da se to obeležje ukloni, iako je jasno da je upućeno kao provokacija na račun Srbije zbog bombardovanja izvršenog 1999. godine.

Na to nem nije želeo da ostane Luka Mitrović, koji je na Tviteru tagovao objavu litvanskog novinara Marijuša Milašijusa, koji je podelio tekst pod nazivom "Navijači Žalgirisa dočekali Zvezdine navijače sa NATO zastavom" i zapitao se.

- Šta ćemo sa ovim? - pritom u objavi tagujući poznate koašrkaške portale, Eurohups i Sportando, očekujući da osude incident.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    3. april 2022 | 21:01

    Bravo Luka!

  • Ciganin 1976

    3. april 2022 | 21:05

    BRAVO LUKA SRBINEEE !!! 💪💪💪❤🤍❤ TAKO SE BRANI PRAVOSLAVLJE !!! 👊👊👊🇮🇩🇮🇩🇮🇩 SRBI I RUSI BRACA ZAUVEK !!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺🇷🇺

  • Raso

    3. april 2022 | 21:11

    Nacisticko smece. Nista nije slucajno. Sve sto im se desava vjerovatno je i zaaluzeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA