≫ 

Nema ko da zaustavi Olimpiju! "Zmajčeki" vezali 14. pobedu, neka se pripaze Zvezda i Partizan

Slovenački tim je nezaustavljiv

  • 1
džejkob pulen Foto: ABa/SC Derby

Košarkaši Cedevita Olimpije nižu pobedu za pobedom, bilo da je to ABA liga, bilo da je Evrokup, ishod je uvek isti - i tako već 14 puta uzastopno Jurica Golemac i njegovi igrači pišu trijumf.

Ljubljančani su u nedelju savladali ekipu Studentskog Centra u gostima rezultatom 88:80 u okviru ABA lige i tako napravili još jedan bitan korak ka osvajanju trećeg mesta ispred podgoričke Budućnosti. Bio im je ovo sedmi uzastopni uspeh u regionalnom takmičenju.

Olimpija iza sebe ima nisku velikih pobeda, u "Stožicama" je pao Partizan, u narednom meču i Valensija, pa se pobeda nad Studentskim Centrom nametnula kao imperativ nakon poslednjih zapaženih ostvarenja.

Tako je i bilo, mada su se gosti pomučili protiv upornih igrača domaćeg tima, na kraju, zahvaljujući odličnom drugom poluvremenu, odneli pobedu iz Crne Gore.

Za nju su najzaslužniji bili Džejkob Pulen sa 19 poena (1/6 za tri), Jogi Ferel sa 16, te Zoran Dragić sa 12 poena.

Gosti su daleko bolje odigrali drugi deo meča, taj period rešili su u svoju korist sa 15 poena razlike i mnogo pre kraja su prebrinuli sve brige u oko pobednika.

Cedeviti do kraja ostaju još tri meča, i u sva tri je veliki favorit, time joj se i pruža lepa šansa da regularni deo sezone završi na trećem mestu i da u digravanje krene protiv šestoplasiranog tima lige, a to je trenutno FMP Železnik.

Slovence očekuju još mečevi sa Cibonom, borcem i upravo FMP Železnikom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Pavićević grmeo na igrače: Koji vam je k****, j**o vas bog, kao da grama mozga nemate!!!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA