≫ 

Sumrak saga Lejkersa se nastavlja! Kralj Džejms i košarkaški vanzemaljci ostali bez NBA plej-ofa!

Sansi su održali čas košarke Lejkersima

  • 0
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i zvanično su eliminisani iz doigravanja pošto su poraženi od Finiks Sansa sa 121:110.

Tokom prvog poluvremena meč je bio nešto neizvesniji, ali je serija Sansa od 29:9 u trećoj četvrtini presudila timu iz Grada Anđela. Ostatak meča poslužio je za slavlje Finiksa, ali i nevericu tima sastavljenog od superstarova od kojih nekoliko ozbiljno konkuriše i za košarkašku kuću slavnih.

Na ovom meču nije igrao jedan od najboljih košarkaša sveta Lebron Džejms, a Rasel Vestbruk postigao je 28 poena, dok je Entoni Dejvis imao 21, uz 13 skokova. u pobedničkom timu, najviše se istakao Deandre Ajton sa 22 poena.

Ono što je zanimljivo, uz Lebrona Džejmsa, Entoni Dejvis, Vestbruk, Karmelo Entoni i Dvajt Hauard već spadaju u red legendarnih košarkaša i svi su ozbiljni konkurenti za Kuću slavnih, ali i pored toga, nisu uspeli zajednički da odvedu svoj tim u nastavak lige i borbu za titulu.

Koliko su Lejkersi bili inferiorni na ovom meču, pokazuje i momenat kada je Lebron Džejms napustio teren i otišao u svlačionicu jer više nije mogao da gleda izdanje svojih saigrača na parketu.

Video: Šta je to Lebron šapnuo Jokiću posle rasturanja Lejkersa, srpski centar se samo nasmejao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA