≫ 

Evo šta je pravi razlog "gašenja profila" Nemanje Nedovića na Tviteru

Mnogi su pomislili na blokade i suspenzije, ali...

  • 0
nemanja nedović Foto: MN Press

Posle gašenja Tviter profila Nemanje Nedovića podigla se velika prašina, a mnogi navijači i mediji su pomislili da je ova društvena mreža suspendovala nalog slavnog košarkaša zbog ličnih stavova povezanim sa utakmicom Žalgirisa i Crvene zvezde. Ipak, priča je sasvim drugačija. 

Naime, navijači koji prate Nedovića na društvenim mrežama odmah su primetili njegov "izostanak". Već tokom noći, usledili su komentari, poruke podrške, a jedna od neopravdanih pretpostavki je bila i ta da je profil "suspendovan od treće strane". Tako se bez razloga podigla velika prašina, jer sam košarkaš nije napisao ništa loše zbog čega bi se tako nešto dogodilo.

Kako saznaje Telegraf, nije reč o "blokiranjima" i suspenziji, već je najbolji košarkaš Panatinaikosa odlučio da sam ugasi profil. Nedovića očekuju mečevi u Evroligi sa Makabijem, a onda i derbi sa Olimpijakosom, pa shodno važnom kraju sezone, i njegovoj ulozi u timu, njegov fokus će dodatno biti usmeren na dobar rezultat.

Inače, Nedović je, uz Vasu Micića, najbolji srpski košarkaš ove sezone u Evroligi i prosečno beleži 13.8 poena, i 3.2 asistencije.

Video: Nemanja Nedović opisao situaciju u Italiji i opasnost od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA