Obradović svestan izazova koji predstoji: "Ili pobeđuješ ili ispadaš... Čekamo da vidimo sa kim ćemo igrati"

Crno-beli su večeras slavili protiv Trenta posle dobro odigranih poslednjih 13 minuta

  • 2
Željko Obradović Foto: Youtube / Aquila Basket Trento / Printscreen

Košarkaši Partizana uspeli su da slave na gostovanju najslabijoj ekipi Evrokupa, Trentu. Iako je bilo problema i Italijani su se držali sasvim solidno kroz dobar deo utakmice, prelomni momenti desili su se pred sam kraj treće i na početku četvrte četvrtine, kada su Željkovi puleni stekli prelomnu razliku (63:79).

Trener Partizana, Željko Obradović bio je zadovoljan prikazanim. Želeo je da njegovi momci odigraju ozbiljnu utakmicu i kaže da je taj cilj ispunjen.

- Ovo je bila poslednja utakmica u ovom delu Evrokupa. Došli smo ovde da igramo protiv tima koji je poslednji u plasmanu. Dosta ih respektujemo, znam da imaju kvaliteta, poznajem dobro i njihovog trenera. Imali su dosta problema sa povredama i koronom. Odigrali smo ozbiljnu utakmicu, znali smo da moramo to da uradimo. Sada čekamo da vidimo protiv koga ćemo igrati, drugi smo u plasmanu. To je sistem na jednu utakmicu ili pobeđuješ ili ispadaš - rekao je Obradović za kojeg Italijani nisu imali nijedno jedino pitanje.

Crno-beli sada čekaju da se završe i preostale utakmice Evrokupa, kako bi saznali kompletan put ka finalu i trofeju ovog takmičenja, a samim tim i mestu u Evroligi.

Video: Partizan ispustio pobedu u poslednjim sekundama: Luda završnica meča u Tivoliju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA