≫ 

Skandalozne scene iz Amerike: Deca pretukla sudiju posle utakmice, završio u bolnici sa 30 šavova

Incident se desio po završetku jednog susreta u srednjoj školi u okolini Atlante

  • 4
Sudija, povrede Foto: Twitter / Printscreen / NoPauseTV

U mlađim kategorijama nekako se podrazumeva da sportski duh nadvlada sve ostalo. Međutim, nije bilo tako u jednom košarkaškom dvoboju u duelu dve srednje škole u Americi, posle kojeg je jedan od arbitara završio sa povredama u bolnici.

Nekoliko dečaka ušlo je na teren i momentalno se ustremilo ka jednom od sudija meča. On je počeo da se povlači, kako bi izbegao probleme, ali je činjenično stanje bilo takvo da je mališana bilo mnogo više.

Oni su ga oborili na zemlju i počeli su brutalno da ga udaraju po glavi, stomaku, leđima... Nakon što je pao na zemlju, više nisu ni birali šta će koristiti kako bi mu naneli povrede.

Policija je izašla na mesto incidenta, iako su u pitanju bili maloletnici. Sve se desilo u gradiću Litoniju koji je predgrađe Atlante, a kako prenose američki mediji arbitar je morao da dobije 30 šavova posle velikog skandala u bolnici.

Američki zakon je takav da će svi vinovnici incidenta dobiti neku vrstu sankcije, bilo u popravnoj ustanovi ili u vidu društveno-korisnog rada. Pitanje je samo kako će kao takvi ponovo kročiti na teren, ako im i to bude dopušteno.

Video: Opšta tuča igrača Radničkog i Proletera u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA