≫ 

Najveći Jokićev protivnik nema dilemu ko je MVP: "Nikola je najuticajniji za svoj tim"

Najbolji defanzivac lige je dao svoj sud

  • 1
Nikola Jokić, Denver, Juta Foto: AP/Tanjug

Rudi Gober, centar Juta Džeza i francuske reprezentacije, verovatno i najveći direktan rival Nikoli Jokiću svih prethodnih sezona u NBA ligi na poziciji centra istakao je da bi on glasao za centra Denver Nagetsa kada je u pitanju MVP nagrada.

Francuz je tri puta bio proglašen za najboljeg defanzivca lige, dok se čak pet puta našao u idealnoj defanzivnoj postavi NBA lige. Ipak, to mu nije puno pomagalo u duelima protiv srpskog centra, koji je uvek bio bolji od njega u direktnim duelima.

Dosta polemike se vodi oko MVP titule ove sezone, a glavni konkurenti su Nikola Jokić i Džoel Embid, dva centra, baš kao što je i sam Gober. Ipak, on nema sumnju ko je MVP.

- Da mogu da glasam, svoj glas bih dao Jokiću. On je bio najuticajniji igrač za svoju ekipu - jasno je poručio centar Jute.

Nikola Jokić je i ove sezone ispisao nove stranice istorije, pošto je u meču protiv Memfis Grizlisa došao do brojki koje nijedan drugi igrač nikada nije uspeo da ostvari. Uz to, Nagetsi su obezbedili plej-of.

Video: Jokića ni razbijena glava nije sprečila da ispiše istoriju: S crvenom trakom postao prvi ikada u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA