Nova "blokada" za CSKA iz Moskve: Provajder im ukinuo sajt, morali da se presele na novu adresu

Izazovna vremena za košarkaške klubove iz Rusije

  • 0
nikola milutinov Foto: MN Press

Zbog situacije na istoku Evrope na granici između Ukrajine i Rusije i sukoba koji je u toku, delom je ispaštao i sport. Tako su ruski klubovi izbačeni iz svih fudbalskih takmičenja, baš kao i reprezentacije, a Evroliga je odlučila da suspenduje CSKA, Zenit, Uniks i Lokomotivu do kraja tekuće sezone.

Moguće je da će ova kazna biti i dodatno proširena, pošto je status ruskih ekipa od naredne jeseni takođe u magli. Pominje se da bi njihovo mesto mogli da zauzmu timovi Virtusa, Partizana i Valensije, ali je ta ideja i dalje samo u fazi razrade i čeka se da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

U međuvremenu, Rusi se suočavaju sa brojnim problemima u poslovanju, pa je tako CSKA ukazao na dodatnu začkoljicu koja ga je zadesila. Provajder koji je držao sajt i domen Moskovljana odlučio je da uskrati svoje usluge Rusima, pa su ovi momentalno morali da poraže novo rešenje.

Tako se zvanični sajt KK CSKA iz Moskve više ne nalazi na adresi cskabasket.com, već je on morao da migrira na .ru domen, odnosno sada se nalazi na adresi cskabasket.ru. Ovo je svakako još jedan udar na ruske timove, koji moraju da se snalaze u novim okolnostima.

Video: Jokića ni razbijena glava nije sprečila da ispiše istoriju: S crvenom trakom postao prvi ikada u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA