El Klasiko obeležio žestok sukob Mirotića i Abaldea, Barsa slavila nakon produžetka

Svega je bilo u Blaugrani

  • 0
Barselona - Real Madrid Printscreen: Youtube / ACB

Košarkaši Barselone savladali su Real Madrid rezultatom 108:97 u 28. kolu ACB lige i tako napravili veliki korak ka prvom mestu pred plej-of.

Osim sjajne košarke u kojoj su svi gledaoci mogli da uživaju, meč je obeležio i veliki sukob Nikole Mirotića i Alberta Abaldea. Sukob dvojice košarkaša počeo je verbalno, a zatim je Mirotić odgurnuo Abaldea, koji mu nije ostao dužan, pa su se u koškanje uključili i ostali igrači.

Na kraju su Mirotić i Abalde isključeni, a njihov sukob se nastavio i u tunelu, gde je košarkaš Reala laktom potkačio rivala.

Real se u tom momentu nalazio bliže pobedi. Vodili su Madriđani sa 89:88, Dejvis je promašio šut za tri, ali su sudije odlučile da je Sertač Šanl fauliran i dodelile Turčinu dva slobodna bacanja na osam desetinki do kraja meča. Šanl je pogodio drugo bacanje, a Ljulj je promašio trojku za pobedu, pa se otišlo u produžetke.

Tamo je bilo neizvesno sve do 100:97, kada je usledila serija Barse od 8:0 i na kraju dvocifrena pobeda.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nikolas Laprovitola koji je ubacio 20 poena, dok je na drugoj strani Gabrijel Dek predvodio svoju ekipu sa 17 poena.

Video: Avramović dao trojku, pa se uneo u lice Jaki Blažiču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA