Vesti koje je Jokić čekao sa nestrpljenjem: Oglasio se Golden Stejt sa informacijom o Kariju

Podsetimo, Nagetsi kreću u plej-of seriju sa Voriorsima u noći između subote i nedelje

  • 2
Nikola Jokić, Stef Kari, Denver Nagets, Golden Stejt Voriors Foto: AP/Tanjug

Dve nedelje pre završetka ligaškog dela sezone, Golden Stejt Voriorsi su se oglasili saopštenjem u kojem su potvrdili da Stef Kari neće igrati do plej-ofa zbog povrede i da će se o svemu ponovo diskutovati 11. aprila. Taj dan je prošao, a Ratnici su se u međuvremenu oglasili sa saopštenjem. Doduše, veoma šturim, kao i svakim do sada ove sezone.

Kari zaista jeste počeo da trenira sam na terenu prošle nedelje, ali saopštenje koje su objavili Ratnici neće baš uveriti navijače ovog tima da će biti spreman za dvoboj sa Nikolom Jokićem i njegovim momcima u noći između subote i nedelje. On i dalje ima manji bol u kostima, zbog čega nije moguće potvrditi sa sigurnošću da li ćemo ga gledati na parketu.

Kako dodatno piše sajt Golden State of Mind, ne treba očekivati nove vesti o Karijevoj pobedi, ali oni tvrde da s obzirom na to da se on još nije vratio na timske treninge, da je malo verovatno i da ćemo ga gledati na parketu na prvom meču sa Denverom. Još nije jasno kada bi drugi meč mogao da se igra, pa samim tim se ne može reći da li će Stef propustiti samo jednu ili više utakmica u plej-ofu sa Denverom.

Sa druge strane, u saopštenju Golden Stejta koje je objavljeno i na Tviteru stoji sledeće.

- Stef Kari, koji je propustio 12 poslednjih mečeva u ligaškom delu sezone nakon što je povredio ligament i kost u levom stopalu 16. marta protiv Bostona, nastavlja sa dobrim napretkom u svojom rehabilitacionom procesu. Stef je počeo sa individualnim treninzima prošle nedelje (šutiranje i trčanje) i možda će se priključiti timskim treninzima u nekom momentu ove nedelje.

- Njegov povratak na teren i mogućnost igranja ovog vikedna je neodređena i biće određena na osnovu njegovog kontinuiranog napretka - stoji u saopštenju.

Video: Jokića ni razbijena glava nije sprečila da ispiše istoriju: S crvenom trakom postao prvi ikada u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💥

    13. april 2022 | 08:26

    Boze gospode sta nas interesuju Jokic sta radi u Americi svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA