≫ 

Partizan igra meč bez rezultatskog značaja, Obradović poručuje: "Priprema za ono što sledi"

Crno-beli dočekuju Cibonu

  • 0
KK Partizan - KK Mornar Foto: Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana u petak od 19 časova dočekuju Cibonu u okviru odloženog 17. kola ABA lige, a direktan TV prenos biće na kanalu Arena Premijum 2!

Ovaj meč je praktično bez rezultatskog imperativa s obzirom na to da je crno-belima za prvo mesto potrebno da Crvena zvezda u preostala tri meča (Budućnost, Igokea, Borac) nijednom ne dobije. S druge strane, Zagrepčani su "ušuškani" na sredini tabele.

- Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Otkad je došao novi trener igraju na drugačiji način. Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira što nema rezultatski značaj. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa - izjavio je Obradović za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac pred novi "košarkaški klasik" istakao je da je potreban ozbiljan pristup meču.

- Volim da kažem svojim saigracima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, narocito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj mec nema znacaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe - naglasio je Zagorac.

Video: Obradović ušao u raspravu s novinarom: Na sreću sam mnogo više pobeđivao nego gubio u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA