≫ 

"Beograd nije pravo mesto za fajnal-for Evrolige": Nastavlja se paljba iz Žalgirisa i Litvanije

Moteijunas se onda osvrnuo i na samo kaznu

  • 20
Arena Foto: MN Press

Generalni menadžer Žalgirisa Paulius Motiejunas smatra da fajnal-for Evrolige ne bi trebalo da se održi u Beogradu, a njegove reči se mogu okarakterisati samo kao nastavak otrovnih strelica litvanskog kluba.

Žalgiris je kažnjen novčano zbog vređanja Crvene zvezde i Srbije, a sada se oglasio i Moteijunas koji smatra da naša zemlja ne bi trebalo da bude domaćin elitne evropske smotre povezavši to, nekako, sa ratom u Ukrajini.

- Kao Litvanac, kad sagledam celu sliku rata, mislim da je pogrešno i vreme i mesto (da se F4 održi u Beogradu). Odluka je doneta ranije i ona se sada ne može promeniti, ali ako me pitate da li je to pravo mesto, rekao bih da nije - izjavio je Motiejunas.

Moteijunas se onda osvrnuo i na samo kaznu.

- Iznenađeni smo zbog kriterijuma zbog koga su nas kaznili. Faktički smo kažnjeni zbog podrške Ukrajini i to nas je iznenadilo - rekao je Litvanac.

Video: Košarkaš Zvezde napravio tri faula za 90 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    15. april 2022 | 16:52

    Kaznjeni ste jer ste fasisti,ne sada nego kroz istoriju

  • 90111

    15. april 2022 | 16:45

    Nebitno bili Delije ili Grobari,Firmasi, Djavoli ili neki drugi, ovo je stvar nacionalnog ponosa. Estonci, Litvanci i Letonci nas buse u evro parlamentu mrznjom vec mesecima.Pamtite Srbi moji!Nase neprijatelje.

  • realno

    15. april 2022 | 16:21

    Alo fasisti zadnji ste na tabeli svake godine. Gle cuda i ove godine opet zadnji, koga zanima sta vi mislite i koga zanima vas propali zalgiris

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA