≫ 

"Dođemo u Beograd i napravimo šest faulova, katastrofa": Trener Cibone razočaran energijom ekipe

Slovenac nije video ono što je želeo da vidi od svojih igrača u Pioniru

  • 0
gašpar okorn Foto: youtube/partizanbc

Košarkaši Partizana gotovo rutinski su izneli pobedu protiv Cibone u poseldnjem meču za jedne i druge u ABA ligi, posle kojeg crno-beli idu dalje ka najvišim ciljevima, a gosti završavaju ovosezonsko putešestvije po Jadranu.

Očekivao se lepršav meč, to je i bio, ali sve do onog trenutka kada je tim Željka Obradovića uozbiljio defanzivne zadatke. Tu je bio kraj svake nade gostiju da mogu prirediti iznenađenje tamo gde se ono retko dešava.

Posle meča, trener Zagrepčana Gašper Okorn bio je razočaran načinom na koji su njegovi igrači odigrali protiv favorita, tu pre svega misli na žustrinu i energiju koja je nedostajala.

- Čestitke Partizanu, i da im odmah poželim sve dobro u ABA ligi i Evrokupu. Što se same utakmice tiče desilo se sve što smo pričali. Nismo izdržali fizički odbranu Partizana, krenule su izgubljene lopte, premekano smo ušli u utakmicu, nismo odgovorili na tu agresiju, nismo ni pokušali da pravimo male faulove. To je za mene katastrofa. Dođeš u Beograd i napraviš samo šest faulova u prvom poluvremenu, to nije način na koji možeš igrati ovde - razočarano je konstatovao trener Cibone.

Video: Najbolji momenti meča Partizana i Cibone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA