≫ 

Potpisani Jokićev dres iz MVP sezone na aukciji za pomoć Stefanu: Novac hitno potreban, danas putuje u Tursku

Stefan treba tokom današnjeg dana da otputuje na lečenje u bolnicu u Turskoj

  • 0
Stefan Avakumović Foto: Privatna arhiva / Limundo

Tokom današnjeg dana, Stefan Avakumović (24) bi trebalo da otputuje u Tursku na lečenje. U jednoj od bolnica, trebalo bi da budu urađene prve analize, posle čega bi lekari mogli da ugrade prvi "port" putem kojeg će ovaj hrabri momak početi da prima terapiju. Podsetimo, njemu se bolest vratila pre dve godine u gluteusnom delu. Roditelji i doktori su isprva mislili da je to samo kvržica, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju nešto mnogo gore.

- Stefan ima otvorene rane u gluteusnom delu, sve vreme. Ceo taj deo mu je otvoren, zbog tih rana, lekari su nam rekli "Moraćete da naučite da šijete". Kada god da se okrene, sve ga boli. Boli ga svako pomeranje, posebno je loše od Božića, kada je potpuno otekao. U nogama ima vodu, pa ne može ni da hoda - rekla je njegova majka za Telegraf.

Jedan dan ležanja u bolnici u Turskoj bez terapije košta oko 1.000 evra. Stefan mora sve vreme da provede tamo, jer je u takvom stanju mora da leži u bolnici.

Stefan Avakumović Foto: Budi human

Njegovi drugari su se organizovali oko prikupljanja dodatnih sredstava za njegovo lečenje, koja su hitno potrebna kako bi Stefan odmah krenuo sa terapijom. Tako je na sajtu Limundo osvanuo potpisani dres Nikole Jokića iz sezone kada je naš najbolji košarkaš postao MVP NBA lige prvi put.

- Svi smo uz njega. Jedva čekamo da se vrati da nastavimo druženje na najbolji način - rekla je jedna od drugarica za Telegraf koja učestvuje u prikupljanju pomoći za Stefanovo lečenje.

Trenutno se vrednost dresa kreće oko 31.750 dinara, pri čemu svi mogu dati doprinos da ona bude i značajno veća. Sva sredstva biće upotrebljena za nastavak lečenja, medikamente, suplemente, potrošni medicinski materijal, specijalističke preglede, putne troškove i smeštaj u bolnici.

I vi možete licitirati putem sledećeg linka, a pored toga, svi koji žele mogu pomoći Stefanu na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišite 1255 i pošaljite SMS na broj telefona 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišite human1255 i pošaljite SMS na broj telefona 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381648-12

Uplatom na devizni račun: 160600000138157537

IBAN: RS35160600000138157537

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem sledećeg linka: E-doniraj

Uplatom putem PayPal naloga na sledećem linku: PayPal

Stefan Avakumović Foto: Budi human

Video: Jokića ni razbijena glava nije sprečila da ispiše istoriju: S crvenom trakom postao prvi ikada u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA