≫ 

Sansima se ne piše dobro: Buker mora da dužu pauzu, "zver" Vilijamson ih čeka spreman!

Devin Buker će sigurno propustiti čitavu seriju sa Nju Orleansom i verovatno narednu ako Sansi prođu

  • 0
Nikola Jokić, Devin Buker Foto: AP/Tanjug

Situacija ekipe Finiksa pred nastavak serije sa Nju Orleansom nije obećavajuća posle povrede najbojeg igrača Devina Bukera, koja je u velikoj meri i doprinela da Sansi pretrpe poraz u drugoj utakkmici, za egal u seriji - 1:1.

Nova loša vest je da će Buker odsustvovati dve do tri nedelje sa terena, prve su procene nakon pregleda povređenog mišića zadnje lože, što znači da Sansi na njega neće računati do kraja serije sa Pelikansima.

Jasno je da će Buker propustiti i narednog rivala, ako se ekipa plasira dalje.

Ni to nije kraj loših vesti po lidera Zapadne konferencije, istina nova nema veze sa problemima u igračkom kadru niti ništa slično, već stiže iz redova Nju Orleansa, i to vrlo ohrabrujuća po tim iz Luizijane.

Prema navodima američkih medija, spektakularni Zajon Vilijams mogao bi se vratiti na teren u četvrtom meču serije sa Finiksom.

Podsetimo, Vilijamson je propustio čitavu sezonu zbog problema sa kolenom, dugo se čekao njegov oporavak, a sada je izgleda došao i taj momenat. Navodi se da je četvrti meč serije koji se igra u Nju Orleansu realna projekcija za povratak moćnog krilnog centra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA