≫ 

Trener FMP-a dobio novu glavobolju pred Budućnost: "Prvo da vidimo kako je Radonjić, Nevels je tu i trenira"

Panteri sledeće nedelje započinju borbu sa Podgoričanima

  • 0
Nenad Stefanović, trener FMP-a Foto: AdmiralBet ABA liga / KK FMP

Ekipa FMP-a se sinoć porazom oporostila od ligaškog dela sezone u ABA ligi. Posle dramatične završnice u kojoj je Danilo Tasić prvo poravnao rezultat na pet sekundi pre kraja pogocima sa linije penala, stigla je kazna na drugoj strani i nesmotrenost Ebuke Izundua koji je faulirao Zeka Ogasta, a ovaj je realizovao oba slobodna bacanja za pobedu.

Svakako, FMP već zna da će se sastati sa ekipom Budućnosti u plej-ofu i ono što dodatno mora da brine trenera Nenada Stefanovića pred tu seriju su povrede. Posle dugačkog odsustva Gereta Nevelsa, koji se polako vraća u ritam, sada je "otpao" kapiten Marko Radonjić, koji je izvrnuo zglob tako što je stao na nogu Melvina Edžama.

Nije mogao da se osloni na nogu, što sugeriše da će možda duže biti van parketa. Samim tim, verovatno ga nećemo gledati u četvrtfinalnoj seriji protiv Budućnosti.

- Prvo da vidimo kako je Radonjić, ne deluje da je lagana povreda. Nevels je tu, trenira, videćemo. Glupo je davati prognoze, povreda je specifična. Radi, napreduje, videćemo. Ne moramo da otkrivamo sve karte - kriptičan je bio Stefanović.

Kaže da se tim ubrzano priprema za duele sa Podgoričanima, te da već neko vreme radi na detaljima.

- Svaki ishod sem pobede protivnka je iznenađenje. Pripremamo se već duže za Budućnost. Da probamo da odigramo što više mečeva sa njima. Ono što smo mogli da vidimo i u ovom duelu protiv Cedevita Olimpije jeste da nam je nedostajalo malo mirnoće u tom poslednjem minutu. To je razlika između top timova i nas koji smo na srednjem nivou, svaki posed je bitan i radićemo na tome - podvlači Nenad.

Video: Budućnost košem u poslednjoj sekundi srušila FMP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA