Zagonetna poruka FMP-a: Da li su u Železniku osporili trofej Obradoviću za najboljeg ABA trenera?

U Železniku, izgleda, misle da je umesto Obradovića nagrada za najboljeg trenera trebalo da završi u rukama Nenada Stefanovića

  • 19
Nenad Stefanović Foto: MN Press

Košarkaši FMP Železnika iza sebe imaju odličnu sezonu koju su krunisali plasmanom u plej-of ABA lige, gde ih čeka okršaj sa ekipom Budućnosti, i biće to novi, možda i najveći test mogućnosti za tim Nenada Stefanovića, trenera koji je, bez dileme, pravo otkrovenje sezone.

Ipak, nagrada za najboljeg stratega u tekućoj sezoni otišla je u ruke najtrofejnijeg trenera Evrope i aktuelnog lidera Partizana Željka Obradovića, sa čime se, izgleda, ne slažu u Železniku...

Poruka iz tabora Pantera nedvosmisleno sugeriše upravo to.

- Osvrneš se iza sebe i pogledaš. Znaš odakle si krenuo i gde želš da stigneš. Tvoja nagrada je napredak igrača, tvoj tim koji je uvek bio tu za tebe, kao što si i ti bio za njega. Osvrneš se i nstaviš dalje, jer uprkos svim preprekama nisi rekao poslednju reč - piše u poruci na zvaničnom tviter nalogu kluba iz predrađa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    27. april 2022 | 15:49

    Realno Zoc je za penziju !! Camac i pecanje !! To je to !!

  • Ranko

    27. april 2022 | 15:54

    Radonjic najbolji trener,Stefanovic najbolji mladi trener....to je realno.

  • Žerac

    27. april 2022 | 17:17

    To što je Žoc "najbolji" trener i što su im dva igrača u "najboljoj" petorci je samo zamazivanje očiju glodarima. Mora nekakako da se opravdaju silne državne uložene pare u propali Ostojin projekat. Koji kao i predhodnih godina neće osvojiti ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA