≫ 

Nurkić ide na sud: Navijač kojem je bosansko-hercegovački košarkaš bacio telefon ga tuži zbog duševnog bola

Videćemo kakva će biti presuda

  • 2

Košarkaš reprezentacije Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić mogao bi neplanirano da se nađe u nebranom grožđu, pošto je navijač Indijana Pejsersa, Stiven Geske odlučio da ga tuži, baš kao i Portland Trejl Blejzerse i jednog novinara nakon incidenta koji se dogodio na terenu 20. marta.

Tada je Nurkić uzeo i bacio telefon pomenutog navijača, nakon što mu je ovaj nešto dobacio. Nije bilo jasno šta je u pitanju, ali je novinar Yahoo Sporta, Kris Hejns tvrdio da je vređao Nurkićevu majku i preminulu baku. Geske tvrdi da su to izmišljotine i da je dobio nebrojeno mnogo pretnji smrću posle vesti o sukobu sa Jusufom.

Policija je zbog toga morala da štiti Geskea svakodnevno, a u tužbi se navodi da je njegov imidž u zajednici povređen zbog navodnih izjava Hejnsa.

NBA liga je već kaznila Jusufa Nurkića sa 40.000 dolara zbog neprimerenog ponašanja i bacanja telefona u tribine. Novinar Hejns je inače veliki prijatelj Damijana Lilarda, napisao je da istog dana da je navijač nazvao majku bosansko-hercegovačkog košarkaša "smećem", a preminulu baku "k***om".

Zbog svega je Nurkić tužen za duševni bol, a imaće pravo da svoju odbranu sa advokatima izloži pred sudom.

Video: Jusuf Nurkić oteo i bacio telefon dečaka iz publike: Incident Bosanca na NBA utakmici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA