≫ 

Šta bi navijači uradili Grinu u Pioniru? Košarkaš Voriorsa nestvarno provocirao publiku posle isključenja

Nova "žuta minuta" sada već čuvenog Drejmonda Grina, koji se pretplatio na ovakve poteze u NBA ligi

  • 1
Drejmond Grin Foto: Tanjug - AP

Našem Nikoli Jokiću je ubacio šaku u usta i nos i nije isključen, a danas je hokejaškim faulom ili bolje reći prekršajem "za zatvor" oborio na zemlju košarkaša Memfisa, Brendona Klarka. Drejmond Grin ponovo se našao u centru pažnje na jednom meču Golden Stejt Voriorsa, ne dakle i prvi put.

Skočili su svi navijači u "Fedeks Forumu" tražeći isključenje, time dodatno isprovociraši već "izludelog" Grina koji je tek tada došao do tačke ključanja i svoje nove žute minute.

Počeo je da skakuće po parketu dvorane iz besa zbog odluke, mahao je punom pesnicom ka publici i sudijama, a potom se uz mnogo energije pozdravio sa saigračima. Tek tada je usledila potpuna eksplozija emocija.

Dvorana mu je glasno zviždala, posle čega je Grin počeo da maše rukama i da ih poziva da nastave. Prosto je neverovatno da tokom celog ovog "performansa" ka igraču Ratnika nije poleteo nijedan predmet sa tribina, pa čak ni onda kada je otišao u tunel. Navijači su mu se podrugljivo smejali i mahali mu.

Postavlja se pravo pitanje - šta bi bilo da je Drejmond Grin ovo uradio na nekom od mečeva Partizana ili Crvene zvezde u Pioniru? Ne želimo ni da zamišljamo, ali ne bi imao isti "tretman" kao u "Fedeks Forumu".

Video: Bili su na nož tokom utakmica, a posle... Pogledajte kako je Jokić čestitao Grinu i Kariju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA