≫ 

Bez Partizana na zajedničkoj konferenciji: Da li to znači da crno-beli neće igrati KLS?

Osim crno-belih, na konferenciji nisu prisustvovali ni predstavnici Borca i Slobode.

  • 16
KLS Foto: MN Press

Čelnici Partizana nisu prisustvovali na zajedničkoj konferenciji Košarkaške lige Srbije, pred njen početak za dva dana, i tako su dodatno podgrejali priču da razmišljaju da ne igraju istu!

Crno-beli su nedavno digli glas zbog toga što se prednopst domaćeg terena određuje prema rezultatima u ABA ligii najavili su da neće nastupati ako se isto ne promeni. Na kraju i nije, objašnjeno je i zašto, te bi i to mogao da bude moguć razlog nedolaska Željka Obradovića.

Pored Partizana, na konferenciji nisu prisustvovali ni predstavnici Borca i Slobode.

- Što se tiče učesnika koji nisu tu, svi su uredno pozvani. U komunikaciji smo sa sva tri kluba. Borac se javio, zbog utakmice koja je odigrana nije bio u mogućnosti da dođe. Što se ostala dva kluba tiče, nemam tu informaciju. Ne bih ulazio u detalje. To je pitanje za njih. Drago mi je što su se ostali klubovi odazvali. Ovo je lepa slika koja treba da ode u medije. Ova liga ima veliki potencijal, potrebno je da je podignemo tamo gde joj je i mesto. Treba da damo maksimum svi da to učinimo. Ne može sve za kratko vreme, veliki deo je urađen. Za narednu szonu ćemo imati sistem snimaka, odnosno 'instant reply'. Imamo veći broj TV prenosa samo u ovih 30 kola smo imali blizu 50 prenosa, sve utakmice u plej-ofu će ići na Areni, osim četvrtfinala gde će ići dve po dve, posle toga će svi mečevi biti prenošeni. Prenosiće se i mečevi preko YouTube kanala. Dosta toga smo uradili - rekao je direktor lige Aleksandar Grujin.

Superliga počinje u subotu 7. maja i u okviru četvrtfinala sastaju se: Mega – Sloboda, Sloga – Vojvodina, Borac – Dinamik i Zlatibor – Mladost. Najbolji tim će se plasirati u polufinale i biće rival Zvezde, dok bi drugi par trebalo da čine Partizan i FMP.

Video: Partizan gradi dvoranu za treninge: Ostoja okupio moćan Upravni odbor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shmrc

    5. maj 2022 | 14:15

    Kme kme kme

  • Srba

    5. maj 2022 | 14:43

    Ahahahahaaa... košarkaški stručnjak Ostoja!

  • hrvoje bunkerašević

    5. maj 2022 | 15:13

    Ja odavno govorim da bumo trebali igrat Hrvatsku ligu,tu smo nastali,vrijeme je da se vratimo korijenima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA