Partizan odredio tri puta višu cenu karata u odnosu na Zvezdu za meč polufinala ABA lige

Neočekivano velika razlika u ceni

  • 25
KK Partizan - KK Crvena zvezda, navijači Partizana, Grobari Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će kao prvoplasirani i drugoplasirani tim u regularnom delu sezone imati prednost domaćeg terena u polufinalu ABA lige, a oba kluba će svoje mečeve kao domaćini igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Zvezda će svoj meč protiv Cedevita Olimpije igrati 12. maja, a crveno-beli su u četvrtak pustili u prodaju karata. Najjeftinija karta je za tribinu i ona košta 500 dinara, dok cena ulaznice za parter iznosi 800 dinara. Cena karata za ložu je od 1200 do 1800 dinara, dok se za mesta pored terena treba izdvojiti između četiri i 12 hiljade dinara.

Partizan dva dana ranije dočekuje Budućnost, u utorak 10. maja, a najjeftinija ulaznica je čak tri puta skuplja u odnosu na meč Zvezde i Olimpije.

Pristalice crno-belih će za meč protiv crnogorske ekipe morati da izdvoje bar 1500 dinara, ukoliko žele na jednu od tribina. Za parter će morati da plate 2000 dinara, a za Premijum i Superior mesta, mesta jednaka ložama kod crveno-belih, moraće da izdvoje čak 4000 dinara. Mesta pored terena kreću se od osam do čak 20 hiljada dinara.

Partizan je najgledaniji tim u ABA ligi i ove sezone i pored nešto više cene ulaznica u odnosu na ostale abaligaše, pa i sada treba očekivati pun "Pionir" uprkos cenama višim od nekoliko puta u odnosu na crveno-bele.

Video: Časovi ljubavi u krcatoj Areni: 20.000 Grobara napravilo spektakl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • za male malo para

    6. maj 2022 | 15:48

    sta je cudno ?? veliki i mali klub.Mali da bi ga gledali pusta i dzaba i daje hranu pice i stare patike a velikani se gledaju za velike pare..shvatite da je fmp obican mali klub bez umena i istorije..kome pravo kome krivo al je tako..

  • Pop Cira

    6. maj 2022 | 16:55

    Logicno je da se plati da bi se videlo to "cudo" od ekipe koja je uspela da izgubi od Burse i Lijetkabelisa.

  • Ssss

    6. maj 2022 | 16:00

    Sta je tu cudno, Zvezda narodni klub, a ovi iz drzavnog projekta moraju bar malo novca da povrate od ulozenog za osvajanje evrotitule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA