"Čestitke, prijatelji! Uživajte maksimalno": CSKA iz Moskve gospodski čestitao klubovima plasman na Fajnal for

Da nije bilo zabrana i sankcija, možda bismo i Armejce gledali na završnom turniru u Beogradu

  • 1
dimitris itudis Foto: MN Press

Košarkaši CSKA iz Moskve su zbog situacije na istoku Evrope na granici sa Ukrajinom ostali uskraćeni da se bore za plasman u završnicu ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Čelnici takmičenja izbacili su sve ruske klubove iz takmičenja - Armejce, Zenit iz Sankt Peterburga, Uniks iz Kazanja, kao i Lokomotivu Kuban iz Evrokupa, a u magli je i njihovo učešće u eliti i naredne godine.

Zbog toga postoji mogućnost da čelnici takmičenja popune upražnjena mesta vajld-kardovima, a jedan od najozbiljnijih kandidata da dobije jednu od pozicija je i Partizan, uprkos eliminaciji od Burse u osmini finala ovogodišnjeg izdanja Evrokupa. Ipak, treba sačekati leto i prve zvanične izjave iz sedišta takmičenja.

U međuvremenu, ruski klubovi su nastavili sa takmičenjem u VTB ligi, a CSKA iz Moskve se oglasio posle završenih četvrtfinalnih duela i u gospodskom maniru je čestitao ekipama koje su obezbedile plasman na Fajnal for u Beogradu. Mesto gde su možda i Armejci mogli da se nađu.

- Čestitke našim prijateljima iz Reala, Barselone, Anadolu Efesa i Olimpijakosa koji su obezbedili plasman na Fajnal for Evrolige u Beogradu. Uživajte do maksimuma - napisali su Rusi u objavi.

Fajnal for je na programu 18. i 20. maja. Prvog dana se igraju polufinalni dueli Real - Barselona i Olimpijakos - Anadolu Efes, dok su finale i meč za treće mesto po rasporedu u subotu.

Video: Rus nam pokazao brutalne huliganske tetovaže, među njima je i grobarska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA