Nesportski potez ili slučajnost: Pogledajte povredu zvezde Memfisa, da li je Pul namerno išao na koleno?

Nije poznato da li će Morant biti spreman za četvrtu utakmicu

  • 0
Golden Stejt - Memfis Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 2:1 u seriji protiv Memfisa zahvaljujući brutalno dobroj napadačkoj predstavi, a deluje da bi u nastavku borbi sa Grizlisima mogli da imaju i veliki plus zbog jednog peha gostujuće ekipe.

Posle ove utakmice, možda se i najviše priča o povredi koju je doživeo Dža Morant u trećoj četvrtini meča kada je morao da ode na klupu. Odmah nakon toga se oglasio i na Tviteru videom sa situacijom u kojoj je doživeo prekršaj uz kratak komentar.

- Prekršio je kodeks - napisao je Morant, ali je ubrzo obrisao objavu, svestan da bi možda mogao da bude zbog toga i kažnjen.

Inače iste reči upotrebio je trener Voriorsa, Stiv Ker posle druge utakmice u kojoj je Dilon Bruks prekršajem povredio Gerija Pejtona II, a Morant je na taj način pokušao da opiše trenutak u kojem Džordan Pul stavlja ruku na Džaovo koleno i povlači ga.

Košarkaš Golden Stejta tvrdio je na konferenciji za medije da je nevin i da je instinktivno reagovao u borbi za loptu. Memfis takvo izvinjenje sigurno neće prihvatiti, pa temperatura u ovoj seriji nastavlja da "raste" iz meča u meč.

- Udvojili smo ga i išao sam prema lopti. Naravno da ne želim da se neko povredi, nisam takav igrač. Nadam se da će biti dobro i da će igrati u četvrtoj utakmici - rekao je Pul novinarima.

Pogledajte situaciju o kojoj bruji NBA zajednica u videu na početku vesti.

Video: Da li mirno spavaš, Durente? Ne, jer je u noćnom provodu u Atini, uzeo mikrofon u ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA