≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Budućnost

Crno-beli u Pioniru počinju polufinale ABA lige protiv Podgoričana

  • 2
KK Budućnost - KK Partizan Foto: KK Budućnost VOLI

KK Partizan od 19.00 u Pioniru počinje plej-of ABA lige gde se u polufinalu sastaje protiv Budućnosti iz Podgorice. Prenos meča obezbeđen je na Arena Sport premium 1.

Crno-beli su regularni deo ABA lige završili na drugom mestu, dok je Budućnost bila treća, pa ekipa iz Beograda ima prednost domaćeg terena u duelu koji se igra na dva dobijena meča.

Drugi meč na programu je u Podgorici u nedelju od 20.30, a crno-beli se nadaju da će put Crne Gore krenuti uz šansu da već u Podgorici obezbede finale.

- U dve utakmice koje smo igrali u ABA ligi ove sezone imali smo dobru atmosferu i u Beogradu i u Podgorici, nadam se da će tako biti i u polufinalu. Budućnost poštujemo, obe utakmice smo dobili, ali u zadnjim minutima, imajući to u vidu i ono što se dešavalo u poslednje vreme, očekuje nas veoma teška utakmica. Trener Džikić postavlja ekipu tako da napada sve slabosti koje mi kao tim imamo, na nama je da sve to shvatimo i da odigramo na najbolji način - rekao je Željko Obradović uoči polufinalne serije.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Partizana među poznatim ličnostima

Video: Nezadovoljni Željko Obradović oštro po igračima: Nismo osvojili titulu 9 godina, gde je motivacija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg.

    10. maj 2022 | 12:56

    Dukljani i kroati sasvim mi je svejedno ko ce dobit. Da je vujosevic na kormilo mrtvozornika bilo bi dukljani protiv dukljana ! Znamo kome je sudjeno da budu sefovi Dejo i Delije tako je veliki gospod Bog dredio i protiv toga se ne moze !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA