≫ 

Presudio Partizanu, lajao na novinare, a sada je i psovao na srpskom: Luda sezona Džona Holanda

Košarkaš iz Portorika će iduće sezone verovatno sebe pronaći i u nekom znatno jačem klubu

  • 2
Džon Holand, FK Bursasport Printskrin: Youtube / Sport klub

Ekipa Bursaspora ove sezone beleži neverovatne igre u Evrokupu, gde su preko Partizana, Cedevita Olimpije i Andore stigli do samog finala i borbe sa Virtusom za trofej i mesto u Evroligi iduće sezone. Jedan korak je ostao četi Dušana Alimpijevića.

Heroj ove sezone Burse je Džon Holand, košarkaš koji je prvo protiv Partizana postigao trojku za produžetak, a pritom im je u koš ubacio i 17 poena, čime je bio treći najjefikasniji igrač svoje ekipe u ovoj velikoj pobedi.

Nije se Holand tu zaustavio, protiv Cedevita Olimpije je postigao 16 poena, ali je upečatljiviji bio njegov intervju na poluvremenu utakmice, kada je doslovno zalajao na novinara pored terena. Nije ni to bilo sve, pošto je još jednom "izbriljirao".

Naime, Holand se trenutno nalazi u Italiji gde ga očekuje finalni meč, a dao je jednu zanimljivu izjavu za Sport klub, gde je otkrio koju ga je srpsku reč naučio Dušan Alimpijević.

- P...u, p...u materinu - rekao je Holand, dok se Endrjuz pored njega slatko smejao, jer je znao šta je ovaj izgovorio.

Video: Lesor promašio bacanje pa se popravio snažnim zakucavanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    10. maj 2022 | 22:28

    Retko simpatican momak, nema nikakve veze sa tim sto je ugasio drzavni projekat u koji su upumpani milioni iz dzepova gradjana Srbije, zvani KK SNS Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA