Embid čestitao Nikoli Jokiću na MVP nagradi: "Zaslužio je, imao je sjajnu sezonu"

Centar Filadelfija kaže da je znao da on neće postati MVP

  • 0
Džoel Embid, Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Džoel Embid je bio glavni kandidat Nikoli Jokiću za MVP nagradu, ali je tu bitku izgubio. Srpski košarkaš je proglašen za najkorisnijeg košarkaša NBA lige drugu godinu zaredom, a Kamerunac mu je na tome čestitao.

Otkrio je Embid da je već nedeljama unazad znao da on neće biti taj koji će biti MVP i čestitao Jokiću na priznanju, istakavši da je imao sjajnu sezonu.

- To je nešto što sam znao nedeljama unazad. Možda čak dve nedelje pre nego što se regularna sezona završila, posle mečeva sa Denverom ili Milvokijem. Jednostavno, znao sam da se to neće dogoditi. Čestitam Nikoli, zaslužio je nagradu. Imao je sjajnu sezonu.

Istakao je Embid i da ne bi trebalo da bude polemike da li je ta odluka ispravna, i da su verovatno novinari ti koji donose odluku.

- Nema tu šta je ispravno ili ne, bilo je mnogo kandidata, lako je moglo da bude i drugačije. Janis Adetokumbo, Devin Buker, on posebno jer je bio lider najbolje ekipe. Pretpostavljam da je svake godine tako kako vi novinari odlučite. Šta god ide uz narativ oko toga ko će pobediti.

Video: NBA legende od kojih Nikola Jokić ima više MVP zvanja, a tek je počeo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA