≫ 

Prvi susret u javnosti Bogdana i Olge posle raskida: Video je s novim dečkom koga dobro poznaje

Teniserka je sa svojim dečkom sedela na počasnom mestu uz teren, dok je Bogdović odlučio da ode na tribine poput običnih navijača

  • 14
Olga Danilović, Andrej Ilić, Bogdan Bogdanović Foto: Dragana Stjepanović

Olga Danilović i Bogdan Bogdanović su se po prvi put našli na jednom istom događaju nakon što su raskinuli vezu koja je trajala dve godine.

Oboje su bili na utakmici Partizan - Budućnost u okviru polufinala plej-ofa ABA lige, gde su crno-beli ubedljivo slavili i došli na korak od finala.

Olga je meč pratila uz svog novog dečka, Andreja Ilića, koji je košarkaški menadžer, a bila je na počasnom mestu tik uz teren.

Sa druge strane, Bogdan je dočekan ovacijama od strane navijača Partizana, ali nije seo na počasna mesta, već se smestio na tribine poput običnih navijača i odatle je pratio izabranike Željka Obradovića.

Interesantno je da se Bogdan i novi dečko Olge Danilović dobro poznaju, a čak Andrej na svom Instagramu ima i jednu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj mu Bogdan Bogdanović pokazuje nešto na telefonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Andrej Ilic (@ilicandrej)

Podsetimo, Telegraf je Olgu sa novim dečkom uslikao na aerodromu u Beogradu pre nekoliko meseci kada su zajedno otputovali u Barselonu na odmor.

Andrej inače radi u košarkaškoj agenciji "Wasserman", gde je jedan od glavnih ljudi Aleksandar Rašković, koji vodi brigu upravo o karijeri Bogdana Bogdanovića, ali i o treneru Partizana Željku Obradoviću.

Često na Instagramu objavljuje fotografije iz restorana ili izlazaka sa nekim od košarkaša, može se videti i da je blizak i sa Željkom Obradovićem, Janom Veselin, Markom Gudurićem, Lukom Mitrovićem, Nemanjom Dangubićem i mnogim drugim košarkašima, što možete da vidite u galeriji pred vama.

Pogledajte i neke od Olginih fotografija koja važi za jednu od najlepših srpskih sportistkinja:

Video: Olga Danilović pokazala da poseduje očev gen: Puni koševe na treningu pred US open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    11. maj 2022 | 12:42

    Nebitna persona uz parket, tatina cera, posto ozbiljna teniserka nije.

  • Joca

    11. maj 2022 | 13:20

    Obozavam prisebne i normalne ljude koje nije para i slava ponela,covek seo na tribini sa navijacima a ne kao nabedjeni mamiti i tatini/e.. Bogdan Bogdanovic kralju!

  • Bata

    11. maj 2022 | 12:53

    Bivša teniserka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA